راهکار دکتر گیاهی برای تمیز کردن سطوح خانه و آشپزخانه در شیوع کرونا
? مواد ضدعفونی کننده مناسب برای سطوح آشپزخانه :
? بهترین موادی که برای تمیز و ضدعفونی کردن خانه مورد استفاده قرار میگیرند، انواع مواد شوینده؛ آب ژاول؛ الکل اتانول؛ پرکلرین و اپیمکس است، این مواد بهترین مواد مورد استفاده برای ضدعفونی کردن سطوح هستند.
? بهتر است روزی ۳ بار با استفاده از مواد شوینده و اسفنج، شیرآلات و سینک ظرفشویی را کامل بشویید. یک اسپری حاوی مقداری الکل و آب در کنار ظرفشویی قرار داده و گاهی روی شیر و سینک ظرفشویی اسپری کنید تا با این کار از تمیز بودن این سطوح مطمئن شوید.
? ضدعفونی کردن یخچال و فریزر
? تمامی مواد غذایی و خوراکی که داخل یخچال دارید را خوب ضدعفونی کنید و تحت هیچ شرایطی سبزیجات و میوههای نَشسته را داخل یخچال قرار ندهید.
? پیاز خام یک ماده ضدعفونی کننده طبیعی و بیضرر است. یک پیاز خام را از وسط نصف کرده و داخل یخچال قرار دهید تا فضای داخل یخچال را ضدعفونی کند.
? دستگیره و درب یخچال را روی چند بار با الکل ضدعفونی کنید.
?حداقل روزی یک بار کف آشپزخانه را با مواد شوینده تی بکشید.
? شستشوی دستها با آب و صابون قبل از ورود به آشپزخانه
? ضدعفونی کردن تمامی سطوح به صورت روزانه خصوصا دستگیرههای کابینت، یخچال، کشو، گاز
? اما چگونه خریدهایمان را ضدعفونی کنیم تا کرونا به آشپزخانههایمان وارد نشود؟
? درب ورودی خانه محدوده یا مرز فرضی تعیین کنید که همه خریدهایتان را در آنجا بگذارید، ترجیحا در یک تشت یا لگن بزرگ
? کارت، موبایل، کلید، سوئیچ را روی دستمال بگذارید و در اولین فرصت ضدعفونی کنید و صورت و دستهایتان را تا آرنج خوب بشویید.
? خریدها را به آشپزخانه منتقل کنید و با اسکاچ، مایع ظرفشویی و آب بشویید، بعد از شستن خریدها سینک را هم بشویید.